bvba

Over I.S.S.A. bvba

   
 
ISSA heeft dertig jaar expertise in vertaal- en tolkwerk. In al die jaren hebben wij een uitgebreid netwerk van klanten, vertalers en tolken uitgebouwd. Ons gepassioneerd team staat steeds voor u klaar. We spelen kort op de bal en denken met u mee om een resultaat af te leveren dat perfect is over de hele lijn.

Efficiënt

- Wij staan 24/7 voor u klaar zodat u ook in ‘noodsituaties’ snel geholpen wordt. - Ons vertaalkrediet is de ideale oplossing als u af en toe dringende, kleine vertalingen nodig heeft. Wij garanderen u een levering binnen 24 uur.

Klantgericht

Vertel ons gerust wat u exact nodig heeft. Wat zijn uw verwachtingen? Heeft u een huisstijl? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar de perfecte oplossing.

Toekomstgericht

- Industrie 4.0 - Nieuwe technologieën - …

Netwerken en organisaties

ISSA is al jaren dé voorkeurspartner voor volgende organisaties: Agoria, Belgitrans / Fimop, Bemas, CNPP, Fedelec, WTCB, Made Different, Duo, Sirris,…

Copywriting

Folders, brochures, advertenties, webteksten? Onze (SEO-)copywriters herschrijven uw teksten zo dat ze uw doelpubliek weten te overtuigen in hun eigen taal.

Beëdigde vertalingen / gelegaliseerde vertalingen

Moet u een beëdigde vertaling voorleggen van een officieel document? Onze betrouwbare beëdigde vertalers zorgen voor de feilloze vertaling van uw document en voorzien het van hun handtekening. Als uw vertaling ook gelegaliseerd moet worden, bezorgen wij ze aan de rechtbank voor de nodige stempels. Uiteraard staan wij garant voor de discrete behandeling van uw persoonlijke gegevens en die van uw bedrijf.